Romantikát sugároz az energiatakarékos elektromos kandalló

A téli időszakra sohasem lehet elég hamar felkészülni. Ha mégis hirtelen érkezne meg a hideg, akkor sincs minden veszve, mert létezik olyan kiváló megoldás, amivel gyorsan felfűthető a nappali vagy éppen a hálószoba. Az energiatakarékos elektromos kandalló, a sajátos képességeivel, azon túl, hogy szép látványt nyújt, még teljes értékű fűtőtestként is működhet.

Az energiatakarékos jelző nem véletlen, ugyanis a fogyasztása mint egy porszívónak, de amit ezért kínál az megfizethetetlen. Ki ne szeretne a hűvös őszi, téli estéken egy kényelmes heverőn feküdve lazítani, miközben a romantikus hangulat biztosított? Az energiatakarékos elektromos kandalló megadja ehhez a feltételeket. Távirányítóval is vezérelhető a berendezés.

Elérhető beépíthető és falra szerelhető kivitelben egyaránt. Különféle keretek rendelhetőek mellé, klasszikus, rusztikus, modern stílusban. Tetszőlegesen állítható rajta a parázs- és lángimitáció eltérő színekben. Az energiatakarékos elektromos kandalló a lakás szerves részévé fog válni és szinte elképzelhetetlen lesz az élet nélküle.