Pályázati tanácsadás vállalkozásoknak – Így azért egyszerűbb

pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás

Mindenki tudja, hogy pénz nélkül nem lehet fejlesztéseket végezni, ezért nagyon sok cégtulajdonos szeretne valamilyen forráshoz jutni. Viszont a legtöbben nem tudják, hogy milyen lehetőségek vannak, de ha vannak is ismereteik ezen a területen, nehéz eldönteniük, hogy számukra pontosan melyik volna az ideális választás. Sok vállalkozás élt már a pályázati tanácsadás lehetőségével.

Érdemes tapasztalt szakértőkkel konzultálni, akik tudják, hogy egy adott projekt esetében mit éri meg választani, a pályázatot, a hitelt vagy a tőkét. A Forrás Centrum Kft. munkatársai profi segítséget nyújtanak ebben az ügyfeleiknek, ráadásul náluk ingyenes a tanácsadás is. A forrascentrum.hu weboldalon keresztül lehet ezekkel a szakemberekkel felvenni a kapcsolatot. Ügyfeleiknek pályázatfigyelést és felvilágosítást nyújtanak az általuk elérhető, vissza nem térítendő forrásokról, hitelekről, valamint tőkelehetőségekről. A weblapon pár egyszerű lépéssel fel lehet iratkozni a pályázatfigyelésre.

Azonban, a pályázatírási és hitel-ügyintézési szolgáltatásokat kizárólag sikerdíjért vállalják. Eddig 900 nyertes pályázattal dicsekedhetnek ezek a szakértők, amivel 13 milliárd Ft támogatást nyertek el az ügyfeleiknek. Természetesen, mindezt sikerdíjas konstrukcióban tették. Amennyiben a céghez fordul segítségért, akkor nemcsak szakértői tanácsadásban lehet része, hanem az Ön vállalkozása is nagy eséllyel az EU pályázatok nyertesei közé kerülhet. Akkor pedig elkezdődhet a fejlesztés, amit jelenleg anyagiak híján halogat.

Ehhez mindössze el kell küldenie a cég utolsó lezárt évének mérlegét (egyéni vállalkozók esetén az előző 2 év SZJA-bevallását) faxon, a weboldalon megtalálható telefonszámra vagy az info@forrascentrum.hu e-mail címre. Ezt követően a szakértők díjmentesen beminősítik a pályázati alkalmasságot. A portálon minden további információ elolvasható a témában és célszerű tájékozódni, mielőtt valamilyen lépést tesz. A leírások könnyen értelmezhetőek és megadják az olvasónak a szükséges tájékoztatást.