Nem éget a tepsi szilikon füllel

Tapadásgátló bevonat

Tapadásgátló bevonat

A tepsikben elkészített ételek rendkívül népszerűek, a férfiak körében azért, mert biztos tartalmaznak húst is, a hölgyek pedig azért kedvelik ezeket a fogásokat, mert viszonylag könnyű elkészíteni.

Azonban vigyázni kell, mert ha nem a tepsi szilikon fogantyúval kerül használatba, akkor könnyen megégetheti a kezünket! Szerencsére itt van az edenyshop.hu webáruház, amelyiknek kínálatában szerepelnek ilyen remek termékek, úgyhogy pár lépéssel a számítógép elől meg is lehet rendelni.

Például a Berlinger Haus mély, hosszúkás tepsi az említett fülekkel van ellátva, tehát teljesen biztonságos a használata. Márvány bevonatú szénacélból készült, fekete színű, narancssárga, levehető szilikon fogantyú található rajta.

Külső mérete 36x23x6 cm, a belső pedig 28x20x6 cm. Egy finom vacsorát könnyen el lehet ebben készíteni, ami, az alapanyagoktól függően, akár 3-4 személynek is elegendő lehet. Ez a tepsi szilikon füllel most 25%-os árkedvezménnyel szerezhető be, pontosabban 2390 Forintért. Vegye meg és süssön finomságokat benne!

Print Friendly, PDF & Email