Időtálló megoldás a betonjavító

Kitűnő betonjavító

Kitűnő betonjavító

A beton vitathatatlanul ellenálló anyag, viszont az idő vasfoga ezen is nyomot szokott hagyni. Elég egyetlen apró repedés, amin keresztül beszivároghat a víz és innentől kezdve egyre csak nő a baj.

A betonjavító egy olyan speciális anyag, ami tökéletesen hozzáköt a régi felülethez. Sokkal tartósabb megoldás, mintha egyszerűen csak csemperagasztót használnánk, amint azt oly sokan teszik. A csemperagasztó a hidegburkoláshoz lett kifejlesztve, ezért nem ajánlott betonjavítóként használni.

Több mint valószínű, hogy szinte mindenkinek akad a környezetében olyan betonfelület, ami valamilyen szinten javításra szorul. Minőségi betonjavító révén garantálható, hogy további évtizedeken keresztül hibamentesen nézzen ki az adott felület. Ez lehet szinte bármi, ami betonból készült.

Egy egész szakasznyi kerítést is fel lehet újítani a betonjavító segítségével. Ezután gond nélkül le lehet festeni és máris olyan, mint újkorában. A használata egyszerű, ezért otthoni körülmények között is lehet dolgozni ezzel az anyaggal.

Print Friendly, PDF & Email