Hatékonyan dolgozó vízszerelő 12. kerület területén

Vízszerelő 12. kerület területén

Vízszerelő 12. kerület területén

Závodszki Zoltán családi vállalkozása számos esetben az Ön segítségére lehet. Különösen akkor, ha Budapesten él és valamilyen oknál fogva vízszerelőre van szüksége.

Probléma esetén, a helyszínre kiszálló vízszerelő 12. kerület lakosainak szemében nagy kedvenc, hiszen nemcsak gyorsan dolgozik, hanem alaposan is. Körültekintően lát neki a munkának és értesíti a lakosokat akkor is, ha az egyszerű csőrepedésen túl, komolyan gondokkal kell szembenézni.

Nyáron nagyon sokan keresik fel tatarozás előtt. Ez a vízszerelő 12. kerület régi és új építésű otthonainak rendszereit egyaránt jól ismeri, az innovatív technológiákkal is boldogul.

Csőtörés, csőcsere, szigetelés, dugulások elhárítása, WC csere vagy a tartály javításakor biztos lehet abban, hogy a feladat jó kezekbe kerül. Ráadásul Závodszki mester hatalmas előnnyel indít, hiszen boltot is üzemeltet, így a megfelelő csövek vagy alkatrészek szinte biztosan kéznél lesznek. Egy jó vízszerelő 12. kerület területén is ott hagyja a munkájával együtt a névjegyét, így tovább ajánlják őt a rokonoknak, ismerősöknek.

Print Friendly, PDF & Email