Gluténmentes keksz rendelése online

gluténmentes keksz

Gluténmentes keksz

Gluténmentes készítményeket nemcsak a lisztérzékenyek fogyaszthatnak, ugyanis nagyon egészséges étrendet lehet összeállítani így a sportolóknak is, akiknél fontos, hogy kevés szénhidrátot vigyenek be a szervezetükbe. A Scitec speciális készítményei között helyet kapott a gluténmentes keksz is, ami kiváló egy gazdag reggeli részeként, vagy fogyasztható a fő étkezések között, hogy a gyomor ne maradjon teljesen üres.

A gluténmentes keksz gondosan összeállított alapanyagokat és összetevőket tartalmaz, amelyek egyensúlyban tartják a cukorszintet, de nem dobják meg. A betegek mellett, javasolt a gluténmentes keksz fogyasztása az egészségeseknek is, például a fitneszórák előtt.

A Scitec különleges készítményei között megtalálhatóak az úgymond proteines sport-szeletek is, amelyek szintén hasonló funkciót töltenek be: energiát adnak, de nem terhelik meg a gyomrot edzés előtt. Cégünk további értékes termékeket, formulákat, kapszulákat is értékesít, ilyenek például az izomtömeg növelők, az aminosavak, vitaminok és Omega3 zsírsavak.

Print Friendly, PDF & Email