Fiskars fűrész behúzható pengével

Fiskars kézi fűrész

Fiskars kézi fűrész

Ha a friss ágak vágására vagy valamilyen fának a megmunkálásra van szükség, akkor kiváló hatékonysággal használhatjuk ezt a remek szerszámot. A Fiskars fűrész használata kimondottan kényelmes a markolatnak köszönhetően.

A tervezésénél nemcsak a kényelmes kialakításra figyeltek oda, hanem arra is, hogy a nyélnek egyéb funkciója is legyen. A Fiskars fűrésznek ugyanis akadnak a kínálatban olyan változatai, amelyek visszahúzható pengével rendelkeznek.

Ez tárolás szempontjából is egy praktikus megoldás. A penge formája sem hagy kívánnivalót maga után, mivel dupla fokozattal rendelkezik, a nagyobb hatékonyság érdekében.

A toló és húzó mozdulatok közben egyaránt fűrészeli a faanyagot. Ennek előnye, hogy megerőltetés nélkül dolgozhatunk. A SoftGrip markolatnak köszönhetően, nem fog kicsúszni a markunkból, mivel biztos fogást ad ez a kialakítás. Az ujjvédő szerepe fontos a biztonság szempontjából, mivel ez akadályozza meg, hogy az ujjak nehogy a pengére csússzanak. A Fiskars fűrész eltérő méretű kivitelben rendelhető meg, illetve a termékek között szerepel a barkácsfűrész is.

Print Friendly, PDF & Email