Enyhülést nyújt a Lipikar Baume AP+ La Roche Posay

Tökéletes kozmetikumot keres a nagyon száraz és atópiás bőrre, ami segít helyreállítani a károsodott lipid gátat, csökkenti az irritációt és a viszketést? A Lipikar Baume AP+ La Roche Posay ideális a kellemetlen érzéssel és viszketéssel küzdő bőrre.

Az atópiás dermatitisz krónikus állapot, ami hajlamos időszakosan fellángolni. Általában szárazság, bőrpír és viszketés jellemzi, ami a bőr károsodott védőgátja miatt van. Az atópiás dermatitiszben szenvedők egyik leggyakoribb problémája, hogy az ilyen bőr kedvező környezetet biztosít a staphylococcus baktérium szaporodásának.

Ez pedig hozzájárul a bőrgát további diszfunkciójához, ami súlyosbíthatja a tüneteket. Tudósok felfedezték, hogy a staphylococcus egy olyan réteget hoz létre, ami a bőrhöz tapad. Ez pedig pajzsként működve segít megvédeni a baktériumokat.

A Lipikar Baume AP+ La Roche Posay képes megakadályozni a réteg kialakulásának első lépését. Az összetevői korlátozzák a staphylococcus túlburjánzását és segítenek csökkenteni a fellángolások gyakoriságát.