Az akkumulátoros permetezők megkönnyítik a munkavégzést

akkumulátoros permetezők

Akkumulátoros permetezők

A kertekben, gyümölcsösökben a kártevő és gyomnövény irtása céljából számos hatékony készítmény található a kereskedelmi kínálatban. Ezeknek a megfelelő mennyiségben való egyenletes szétszórására használatosak a korszerű akkumulátoros permetezők, amelyekből széles választék található a parasztplaza.hu webáruházban, többféle gyártótól és különböző méretben, kivitelben.

A Cortex 16 literes akkumulátoros permetezők masszív telepítésűek, a dugattyúk nagy teherbírású és tartalmaznak egy belső szűrőt is a fúvókák eltömődése ellen. A Kasei gyártmányú modellek használata egyszerű, megbízhatóak és rendelkeznek egy permetlé rásegítő rendszerrel, valamint az üzemmódjuk csendes és károsanyag-kibocsátástól mentes.

A Ruris márkájú berendezéseket eleve úgy tervezték, hogy kisebb erőfeszítés mellett legyenek használhatóak. Az akkumulátoros permetezők további említésre méltó képviselői az AL-KO gyártmányú fajták, amelyek a 20 V Litium-ion akkumulátornak hála, igen hosszú ideig használhatóak egyetlen töltéssel.