A trapézlemez kerítés kivitelezéséről bővebben

trapézlemez kerítés építésére

Trapézlemez kerítés építésére

Az elmúlt években egyre inkább megnövekedett a különféle épületek kivitelezésének, felújításának mértéke. Ennek egyik praktikus oka, hogy a sok évtizeddel ezelőtt készült ingatlanok szerkezete mára meggyengült, azért azokat ismét statikussá, időtállóvá kell tenni. A technológia rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, aminek hála olyan megoldások születtek, amivel öröm dolgozni. A trapézlemezek alkalmazása ebbe a kategóriába sorolható. A speciális burkolóelemek leginkább tetőfedésre vannak felhasználva, de igazából csak a képzelet szab határt annak, hogy pontosan mire vethetőek be.

Nézzük meg, pontosan mik is ezek! A trapézlemez az alakjáról kapta a nevét. Már első ránézésre tökéletesen megtestesíti a jól ismert mértani formát. A kialakítása acél alapanyagot takar. Ezt speciális megmunkálás révén hozzák létre, általában 0,35 – 0,75 milliméter vastagságban. A horganyzott kezelés révén, a nedvességnek és egyéb időjárási viszontagságoknak, valamint az idő vasfogának szintén remekül ellenáll.

Attól függően, hogy a szabad vagy zárt térben történik az alkalmazása, műanyag bevonatot is kaphat. Gondoltad volna, hogy a trapézlemez kerítés építésére is alkalmas? Valójában kiváló építőelem, amivel egyszerűen lehet dolgozni. Mivel egyedi elképzelés szerint történhet meg a lapok kidolgozása, így megrendelés során igényre szabható, aminek hála nem vagy csak minimális hulladék képződik. Nincs tehát anyagveszteség, így a költségek gyorsan megtérülnek. A trapézlemezek el vannak látva egyedi bordákkal, ezeknek a magassága változhat típustól függően.

A szín szintén sajátos elképzelésre szabható. Ha megvan a stabil váz, ami készülhet fából vagy fémből, egyszerűen felfogatható rá a lemez. Az ilyen módon kivitelezett kerítés tartós és nem lehet átlátni rajta. Egyre több helyen döntenek mellette. Tisztítása egyszerű, az idő múlásával pedig a megjelenése megváltoztatható festéssel. Az aceltrapezlemez.hu weboldalon minden további információ megismerhető a témában és a rendelésre szintén mód nyílik. Megéri kihasználni a technika ezen új vívmányait.