A stabil vagy a gurulós állványok a jobbak?

Stabil vagy a gurulós állványok

Stabil vagy a gurulós állványok

A szerelési, építkezési munkálatoknál a kollégák testi épsége mindennél fontosabb, azonban a határidő pontos betartása is szükségszerű. Éppen ezért igen lényeges, hogy a segédeszközöket megfelelően válasszuk meg. Az egyik leglényegesebb kérdés, hogy a gurulós állványok vagy a stabilan egy helyben maradó építmények-e a jobbak.

A válasz egyszerűen hangozhat, vagyis ha egy felületen sokáig kell dolgozni, akkor az utóbbi, ellenkező esetben az előbbi a megfelelő választás.

Ez azonban nem teljesen igaz, hiszen a gurulós állványok ma már rengeteg funkcióval rendelkeznek, ennek megfelelően pedig szinte bármilyen terepen megállják a helyüket, akármilyen munkavégzés alatt. Ennek köszönhetően pedig időveszteség sem keletkezik, hiszen míg egy stabil állványt nem kevés idő felépíteni, lebontani, átrakni és ismételten felépíteni, addig a gurulós állványokkal nem lesz ilyen problémája.

A döntés meghozatala előtt, mindenképpen érdemes egy szakember tanácsát kikérni, hiszen ő olyan megoldásokat is tud, amiről mi nem is hallottunk.

Print Friendly, PDF & Email