Thule tetőcsomagtartó az élvezetes kiránduláshoz

Thule tetőcsomagtartó

Igazán idegesítő, ha nem fér be az autóba a nyaralásra elvinni kívánt holmi. Főleg a kisebb csomagtartóval bíró gépjárművek esetében merülhet fel ez a probléma.

A Thule tetőcsomagtartó felszerelésével máris könnyebb helyzetben leszünk, hiszen léteznek olyan tárgyak, amelyek az autó tetején is szállíthatóak. A Thule szakemberei szívesen segítenek ebben a helyzetben, hiszen számukra gyerekjáték a rögzítés. A munkálatokkal viszonylag hamar készen lesznek.

A Thule tetőcsomagtartó felületére rögzíthető egy olyan box, amibe rengeteg holmi rakható. A három darab rögzítő pánt segít abban, hogy a dobozban lévő tárgyak ne mozduljanak el. Az áramvonalas kialakításának hála, az erősebb menetszélben is használható. A belső része 450-460 literes. Központi zárral védhető a tolvajok ellen.

A Thule tetőcsomagtartó másik formája a kerékpárok szállítására is alkalmas lehet. Sokan igénylik a segítségét a síelések esetében, hiszen ilyenkor nagy gondot okoz a lécek szállítása. Ezen kívül, alkalom nyílik még a vonóhorgok felszerelésére is.

Print Friendly, PDF & Email