Tefal serpenyő szett wokkal és palacsintasütővel

Tefal serpenyő szett

A régi serpenyő már nem az igazi? Leragad benne minden és a kinézete sem túl bizalomgerjesztő? A Tefal serpenyő szett megvásárlásával bárki jó vásárt csinál. Ahol rendszeresen főznek, ott bizony nem elegendő egyetlen serpenyő. Egy kell mindenképpen a palacsintának. A palacsintasütő általában kisebb és laposabb, ráadásul nagyon fontos, hogy tapadásmentes felülettel rendelkezzen.

A Thermo Spot technológia segít abban, hogy a serpenyő elkerülje a túlmelegedést, ez pedig elengedhetetlen ennek az ételnek az elkészítésénél. A Tefal serpenyő szett másik jeles darabja a nagyobb, 30 cm átmérőjű típus, ami szintén a Thermo Spot technológiával jelzi, hogy az edény mikor éri el a megfelelő hőfokot a használatra.

Ez is minden főzőfelületen használható. Hogy a Tefal serpenyő szett teljes legyen, nem szabad kihagyni a fantasztikus Ceramiccontrol hőfokjelzővel ellátott kerámia bevonatos wokot sem. Ebben a kedvenc ázsiai tészta igazán ropogós lesz, a húsok puhák és zamatosak, a zöldségek pedig kellően roppanósak.

Print Friendly, PDF & Email