A T8 LED fénycső erős fényt bocsájt ki

Erős LED lámpa

Az épületgépészet fontos eleme a világítás megtervezése is. Szerencsére a piacon számos olyan ipari berendezés és eszköz található, amelyek segítségével gyorsan és hatékonyan lehet villamoshálózatot kiépíteni. A folyosó, illetve a nagyobb zárt helyiségek világítására általában fénycsöveket használnak.

A T8 LED fénycső megbízható és energiatakarékos jellege lévén kiváló megoldást jelent egy épület hosszútávra tervezett kivitelezésekor. Mivel jelenleg a LED technológia az egyik legenergiatakarékosabb alternatíva, akár napi 24 órán keresztül is működtethető a T8 LED fénycső az épület megfelelő helyiségeinek megvilágítására. Természetesen, ha nem használják állandóan, akkor érdemes mozgásérzékelőket beiktatni. A T8 LED fénycső több méretben és teljesítményben kapható, így minden beruházó biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet. Sokan még nincsenek tisztában a LED technológia nyújtotta lehetőségekkel, nem ismerik a rendszert.

Ilyen esetben érdemes az INESA szakembereihez fordulni. A kollégák biztosan választ adnak minden kérdésre. Az országos partnerhálózatuk révén, szinte minden nagyobb településen megtalálhatóak. A LED világítás az egész világon elterjedt, és minden iparágban megtalálható a megfelelő világításrendszer. Így a csarnokvilágítás is ma már LED technológiával készül.

A nagy teljesítménnyel és kiemelkedően hosszú élettartammal rendelkező fényforrások, akár évtizedekig is levehetik a gondot a beruházók válláról, hiszen a LED csarnokvilágítás rendszerei akár 35000 üzemórát is képesek működni megállás nélkül. Ez kb. négy évet jelent, folyamatos működés esetén is. Ezért az épület tervezése során nyugodtan lehet ezzel a rendszerrel tervezni, hiszen a befektetés belátható időn belül meg fog térülni. Előnyei hosszan sorolhatóak, de a legfontosabb eleme mégis a költséghatékonyság és a hosszú élettartam. Ezeken kívül a tartósság és megbízhatóság terén is kiemelkedő minőségűek, nemcsak az ipari csarnokvilágítás fényforrásai, hanem általában véve a LED izzók, tehát több téren is érdemes ezeket választani.

Print Friendly, PDF & Email