Rózsakvarc, a valódi női erő

Csodálatos rózsakvarc

A legszebb ékszerek éppen annyira egy nő megjelenéséhez tartoznak, mint egy csinos ruha, esetleg elegáns cipő. Mindenkinek vannak különleges alkalmakra tartogatott kincsei és igazi strapabíró darabok is, amelyek a mindennapokba egy kis színt csempésznek.

Egyáltalán nem a szürke mindennapokat juttatja az eszünkbe a rózsakvarc, mégis elmondhatjuk, hogy a péntek délutáni ruhához is nagyszerűen passzol. Az ásványok világa egy összetett birodalom, amiben csak akkor tudunk eligazodni, ha kicsit beleássuk magunkat. Egy kis kutakodás után mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő színeket, mintákat, amelyek valóban kiegészítik a saját jellemét. A rózsakvarc kövek mellett, különleges gyöngyökkel, kristályokkal szintén találkozhatunk, amelyek valódi kincsekké alakíthatóak némi kreativitással. A szépségen túl, az ásványok élettani hatásairól is érdemes minél többet megtudni, hiszen ez esetben a külalak igazi belső értékkel párosul. Amint a nevéből is következtethetünk, a rózsakvarc igazán kellemes rózsaszín árnyalata mellett, az egyik legismertebb ásványaink közé tartozik.

A női termékenység megtestesítője, így ezzel a kis ékszerrel minden nő ellenállhatatlannak és legyőzhetetlennek érezheti magát. Nyugtató hatása mellett, méregtelenítő, vérnyomást stabilizáló is, a kutatások szerint. Egyre többen vagyunk, akik nap mint nap kerülnek stresszes helyzetekbe és egy rózsakvarc nyakék ez esetben a legjobb társ lehet. Ötvözi a női eleganciát a nyers erővel, aminek kettőse minden nőben megvan.

Print Friendly, PDF & Email