Remek lehetőségek az Olajag otthonok oldalon

Az öregkor sok nehézséget gördít az emberek elé, amelyeket, ha egyedül kell megoldaniuk, akkor az még nagyobb megpróbáltatást jelent, illetve sokszor nem is sikerül. Az Olajag otthonok weboldalán egy olyan szolgáltatásról lehet olvasni, ami direkt az idősek megsegítéséről szól, illetve az életminőségüknek a javításáról.

Budapest több helyszínén és Törökbálinton is biztosítanak szobákat, különálló lakrészeket, amelyekhez közmű ellátás, kábeltelevízió, nővérhívásra is alkalmas telefon, internet hozzáférés, orvosi ellátás, szükség esetén nővéri és szociális gondozói felügyelet, napi ötszöri étkezési lehetőség, tisztálkodó szerek is járnak.

Továbbá az Olajag otthonok mosást, vasalást, ruhák javítását, rendezvényeket, könyvtárat, társalgókat, hobbiszobákat, őrző-védő szolgálatot, parkolási lehetőséget, transzportot is kínálnak. Sőt, aki igényli, a bevásárlásban is segítenek neki. Tehát, egy igazi kis közösségben lehet élni, ahol minden olyan támogatást megkapnak az öregek, amit esetleg otthon nem.

Print Friendly, PDF & Email