Pozitív megerősítések és bölcsességek Horváth Nikolettától

Pozitív megerősítések

Mindenképpen érdekes beszélgetési téma az, hogy vannak, akik szerint mindnyájan optimista gondolkodásmóddal születünk a világra, ám az élet fokozatosan kiöli belőlünk a veszteségek, betegségek és fájdalmak által. Azonban, egyre jobban kezd elterjedni az a hozzáállás, hogy pozitív megerősítések és szép gondolatok segítségével visszaszerezhetjük a kezdeti optimista mentalitásunk.

Kétségtelen, hogy nehéz levetkőzni a rossz szokásokat, ám ha az ember elkezdi, hamarosan rádöbben arra, hogy egyetlen nap alatt mennyi mérgező, negatív gondolat fut át az agyon. Horváth Nikoletta is ennek tudatában kezdett el internetes blogján motiváló, szeretettel teli üzenetek és cikkek írásába, hiszen ha valaki, ő jól tudja, mennyire fontos a jó hozzáállás a dolgokhoz.

Az idén 30 évessé váló szombathelyi lány hosszú évek óta már csak vakvezető kutyájával, Lilivel rója az utakat és mindennapjai részét képezik a dialízisek, amióta 2012-ben a veséi is leálltak. A pozitív megerősítések Niki bölcs megfogalmazásában találhatóak meg VakVagány oldalán.

Print Friendly, PDF & Email