Nyári autógumi a forró aszfaltra!

Nyári gumi

Az évszakok váltakozásával sok minden változik körülöttünk, a vezetés élménye is teljesen mássá válik a nyári, forró aszfalton. Akkor induljunk útnak, amikor meggyőződtünk róla, hogy fel van szerelve egy teljes szett nyári autógumi!

Ne kockáztassuk a baleset lehetőségét, mert az esély így is megvan rá mindig, tehát nem érdemes tovább tetézni azzal, hogy hanyagoljuk a nyári autógumi használatát. A különleges bordázatából kifolyólag, teljesen másképp viselkedik az utakon, mint a téli változat.

Úgy lett kialakítva, hogy bírja a nagy meleget, ne lágyuljon meg túlságosan, amikor felhevül, de kellően tapadjon akkor is, amikor elkap minket egy kiadós nyári zápor. Avatatlan szemeknek minden gumi egyforma, legfeljebb a bordázat változatossága tűnhet fel.

De amint beülünk egy olyan autóba, amin új nyári autógumi van, máris érezni lehet a különbséget a télivel ellentétben. Fogyasztás tekintetében sokkal jobban teljesít egy új nyári autógumi az utakon, mint az elhasználódott vagy silány minőségű típus. Nem mindegy milyen gyártótól vásárolunk nyári autógumit, mert a különbségek jelentősek lehetnek.

Print Friendly, PDF & Email