A műszaki mentés során számít a szakértelem

Műszaki mentés

Műszaki mentés

A nagy hideg a járműveket is megviseli, ilyenkor pedig gyakrabban fordulnak elő problémák az utakon. Ezért a műszaki mentés gyorsasága télen még lényegesebb, hiszen sokan az út mellett kell megvárják a segítséget. Nem szerencsés sok időt eltölteni a hideg autóban.

Persze a gyorsaság ilyenkor sem mehet a precíz munka rovására. Szerencsére ma már minden nagyobb városban van autómentő szolgálat, így a műszaki mentést végző szakemberek hamar kiérnek a helyszínre.

Nem mindegy az sem, hogy milyen útszakaszon van szükség a mentésre. Egy zsúfolt autópályán megnehezítheti a szakemberek dolgát a nagy forgalom, míg a szűk városi utcák sem a legideálisabbak. A kisebb forgalmú utak mellett, illetve a szélesebb utcákon, a műszaki mentés könnyen kivitelezhető.

Fontos az is, hogy a lerobbant gépkocsit rendesen rögzítsék a szállítójárműhez, hogy útközben ne történjen semmilyen probléma. A tapasztalt szakemberek fel vannak készülve minden helyzetre, így hamar megtalálják a legideálisabb megoldást és sohasem tétováznak.

Print Friendly, PDF & Email