Mikor kell supinált cipő a gyermeknek?

Supinált cipő gyerekeknek

Supinált cipő gyerekeknek

A kisgyermekekre fokozottan kell figyelni abban az időszakban, amikor elkezdenek járni. Ilyenkor a csontrendszerük nagy változáson megy keresztül. Hogy elkerüljük a későbbi problémákat, idejében észre kell venni a hibákat. A supinált cipő használatával megelőzhetjük az X láb szindróma kialakulását.

Persze erre csak abban az esetben van szükség, ha úgy látjuk, hogy a csöppség tartása nem megfelelő. Minden esetben szükséges konzultálni egy szakorvossal, de ilyenkor még nem kell pánikba esni, hiszen rengeteg megoldás van a probléma kiküszöbölésére.

A supinált cipő megerősített kérge, valamint a speciálisan kialakított talpa segít a kicsiknek felvenni a megfelelő testhelyzetet. Tartást biztosít a bokaízületek számára, így elkerülhetőek az első hónapok során oly gyakori sérülések.

Ha Ön is szeretne a gyermekének vásárolni egy ilyen lábbelit, akkor látogasson el a lurkocipo.hu weboldalra! Itt megtudhatja, hogy milyen a jó supinált cipő és meg is vásárolhatja azt. De még sok más érdekességet is olvashat ezekről a lábbelikről.

Print Friendly, PDF & Email