Megéri esélyt adni az Oukitel K4000 Pro-nak

Oukitel K4000 Pro

Akik otthonosan mozognak a tech világában, mindig nagy lelkesedéssel várják azokat a kütyüket, amelyekkel egy adott gyártó szeretne betörni a piacra, megmutatva, hogy lehet más utakat is járni a korszerű készülékeket illetően.

Ilyen nagy lelkesedés övezte az Oukitel K4000 Pro kelléket. Ez eddig ismeretlen, új márka és annak mobilja volt. A vállalkozás semmit sem bízott a véletlenre, hiszen a szinglik napján, azaz november 11-én dobta piacra a telefont. Ez aztán a hatalmas marketingfogás! Az Oukitel K4000 Pro az elődeihez képest próbálta áthidalni a telefonok nagy problémáját: az indokolatlanul megnövekedett kijelzők mellett a kis teljesítményű és alulméretezett akkumulátorok gondját.

Ezért az Oukitel K4000 Pro egy igen energiatakarékos és profi hardverrel rendelkezik, illetve merészebb 5 colos HD IPS panellel. A tervezők nem is tagadták, hogy ezzel az újítással szerették volna megváltani a mobilvilágot, amire manapság a változatosság és túlzsúfoltság jellemző. Aki kipróbálta már a Oukitel K4000 Pro telefont, meg volt elégedve a szerkezettel.

Print Friendly, PDF & Email