A Kozmetika18 pihenést biztosít

Kozmetika18

A hölgyeknek rengeteg fronton kell helytállniuk, ezért nem csoda, ha elfáradnak. A feltöltődésre remek alkalmat nyújt egy kozmetikai kezelés, hiszen ilyenkor végre lehetőség nyílik az arc és a test ápolására. A www.kozmetika18.hu-n a nők könnyen megnézhetik, hogy milyen szolgáltatások igénybevétele lehetséges.

A legtöbben az arckezelések mellett döntenek, hiszen a a stressz hamar nyomot hagy rajta. A testkezelések is nagyon élvezetesek, hiszen bármikor kérhető időpont masszázsra vagy fogyasztásra. A www.kozmetika18.hu-n megtekinthetőek az árak is, tehát ezzel kapcsolatban senkit nem fog meglepetés érni.

A kezeléseket Kovács Ildikó és Csillag Ágnes végzik. A szalon felkeresésére a 18. kerületi Üllői út 370. szám alatt nyílik lehetőség. A bejelentkezés a +36 70 364 4109 telefonszámon történik.

A www.kozmetika18.hu-n további információk olvashatóak a szalonról, ezért az érdeklődő hölgyek ide látogassanak el! Itt végre lehetőségük nyílik majd arra, hogy kipihenjék magukat. Energiával fognak feltöltődni, a kezeléseknek hála.

Print Friendly, PDF & Email