Időszerűvé vált a felfekvés kezelése

Felfekvés kezelése

Felfekvés kezelése

Nagyon megijedünk abban az esetben, ha az egyik családtagról kiderül, hogy súlyos betegségben szenved. Ilyenkor minden követ megmozgatunk a gyógyulás érdekében, azonban a felépülés általában hosszú ideig tart. A felfekvés kezelése szükséges lehet a csontok állandó nyomása miatt, hiszen a szövetek fekélyessé válhatnak.

Ez egy igen fájdalmas jelenség, tehát elsősorban arra kellene törekednünk, hogy megelőzzük a kialakulást. Az a legjobb, ha rendszeresen forgatjuk az ágyban fekvő személyt, hogy ne mindig ugyanarra a pontra nehezedjen a nyomás. Az Értéksziget oldalán kapható olyan krém, amivel elvégezhető a felfekvés kezelése, tehát nézzünk itt is körül!

A készítmény élénkíti a vérkeringést, ezért kisebb lesz az esély arra, hogy decubitus alakul ki. Azonban, ha már megtörtént a baj, akkor feltétlenül kérni kell az orvosok segítségét, mert a baj súlyosbodhat!

A szakemberek tudni fogják, hogy mi a teendő ebben a kényes helyzetben és mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy sikerüljön a felfekvés kezelése. Remélhetőleg a beteg minél hamarabb fel fog épülni, a szeretetteljes gondozásnak köszönhetően!

Print Friendly, PDF & Email