Garázskapu távirányító vásárlása a forgalmazótól

Garázskapu távirányító

A garázskapu automatizálása nagyban megkönnyítheti a hétköznapokat, hiszen nem kell minden alkalommal, hidegben és melegben, fáradtan és álmosan kiszállni az autóból, kinyitni a kaput, majd becsukni, hanem gombnyomásra megoldhatjuk az ajtó mozgatását. Ellenben ez csak addig működik ilyen zökkenőmentesen, amíg a garázskapu távirányító működik és kéznél van.

Ha kifogy az elem vagy meghibásodik a szerkezet, illetve ha bent hagyjuk a házban, esetleg elveszítjük, akkor nagyobb lehet a káosz, mintha nem is lenne garázskapu távirányító, illetve elektromosan működő ajtó. Tehát nagyon vigyázni kell a távvezérlőre és figyelni, hogy mikor, hová tesszük le, miként tároljuk.

Továbbá, az elemek töltöttségét is időnként ellenőrizni kell, mert kellemetlen lehet, ha a munkából vagy utazásról hazaérve, esetleg a reggeli sietésben nem tudjuk működésre bírni a garázskapu távirányítót és az ahhoz kapcsolódó szerkezeteket. Ha mégis baj történne, akkor a Door System webáruházban bármikor beszerezhetünk egy újat, mégpedig gyári kivitelben.

Ezt azért fontos kiemelni, mert az utángyártott garázskapu távirányító sokszor nem működik megfelelően, így gyakori használat esetén nem érdemes ilyen mellett dönteni. Ugyanakkor, egy idő után a Nice motor is megadhatja magát, így ajánlott előre felkészülni, hogy miként és honnan szerezhető be az új. A door-system.hu által forgalmazott garázskapukhoz ugyanitt alkatrészeket is kínálnak, így szerencsére nem kell messze menni akkor sem, ha nem távirányítóra van szükség, hanem egyéb kellékre.

Jelenleg több mint 10 féle motor kapható náluk, amelyek különböző nagyságú húzóerőt tudnak kifejteni és eltérő kapumagasság esetén vethetőek be. Amennyiben Nice motor változatot keresünk, akkor csak fel kell venni velük a kapcsolatot, megadni a szükséges adatokat és pár napon belül már újra tökéletesen működhet a kapu. A beszereléshez is kérhetünk segítséget, hiszen szervizelési munkálatokat is vállalnak az általuk árusított termékekre, így a Nice motor telepítésére is. Érdemes őket választani, mert hosszú távú szolgáltatást nyújtanak.

Print Friendly, PDF & Email