Foam roller különböző kivitelekben

Foam roller

Fontos, hogy az izmok edzés előtt megfelelően be legyenek melegítve, mert így elkerülhetőek a különféle sérülések és az izomláz is. Ugyanakkor legalább olyan lényeges a gyakorlatok elvégzése után a nyújtás is, hiszen a nagy igénybevételnek kitett izomzatra nyugtató hatással van, ami szintén hozzájárul a kellemetlenségek kialakulásának megelőzésében.

Az edzés előtti és utáni rituálé végrehajtásában a foam roller is segíteni tud. Serkenteni a vérkeringést és fellazítja a merev izmokat. Csak jól át kell masszírozni vele a test minden pontját és akkor búcsút inthetünk a sportolás utáni fájdalmaknak. Különféle erősségben kapható, így igényeinknek és ingerküszöbünknek megfelelően választhatunk.

A legpuhább változat finom masszázshoz használható, leginkább relaxációs célokra. Ellenben, az egyre nagyobb intenzitást lehetővé tevő foam roller modellek már aktív sportolóknak és versenyzőknek is hasznos lehet. Szerezze be Ön is a foam roller több fajtáját és tegyen róla, hogy csak a pozitív hatásait érezze majd az edzésnek!

Print Friendly, PDF & Email