Finn szauna a betegségek megelőzéséért

Finn szauna

Finn szauna

Ez a berendezés világszerte ismert és közkedvelt, így nem véletlen, hogy nagyon sokan használják. A finn szauna forró, száraz levegője elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat.

Használatakor az ember verejtékezni kezd, ilyenkor a bőrön keresztül távoznak a méreganyagok és a salakanyagok. Ezek mellett javítja a vérkeringést, erősíti a szívet és nagyban hozzájárul a szervezet ellenálló képességének a javulásához. A finn szauna igénybevételével tehát sok betegséget előzhet meg, mint például a megfázás vagy az influenza.

További jó tulajdonsága, hogy stressz-oldó. Nagyon kedvelik a hölgyek is, hiszen fiatalítja, rugalmasabbá teszi a bőrt. Néhány esetben azonban nem javasolt a használata.

Akik magas vérnyomással küzdenek, vagy szív- és érrendszeri betegségük van, azok inkább ne próbálkozzanak vele! A gyerekeket illetően nem ajánlott a 12 évesnél fiatalabb korosztálynak. A finn szauna alkalmazása előtt langyos vízzel le kell zuhanyozni, a folyamat végén pedig csobbanjon bele egy hideg vízzel teli medencébe!

Print Friendly, PDF & Email