Ezért igényel szaktudást a panellakás ablakcsere

Panellakás ablakcsere

Előfordulhat, hogy már maga a lakásfelújítás gondolata is elrémiszti attól, hogy nekilásson a feladatnak. Amennyiben panellakás ablakcsere van kilátásban, akkor valóban jobb az óvatosság és nem érdemes a véletlenre bízni a munkálatokat.

A munkatársaink egytől-egyig magas szaktudással rendelkeznek, így ha ránk bízza a nyílászárók cseréjét, akkor biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni. A panellakás ablakcsere esetében fontos tisztában lenni azzal, hogy bontásra mindenképp szükség van. Ez több munkát igényel és igen precíznek kell lenni, hogy ne károsítsuk meg a csere során a falszerkezetet.

Sok év tapasztalatával a hátunk mögött biztosak vagyunk a dolgunkban és ismerjük azokat az apró módszereket, amelyek elengedhetetlenek a hatékony, pontos munkavégzéshez. A panellakás ablakcsere során, először egy speciális eszköz segítségével kivágjuk a régi ablakszárnyakat és kifeszítjük a tokot is. A nyílások kitisztítása után jöhet az ablak beépítése és a tok becsavarozása. Végül a köztes részeket purhabbal fújjuk le.

Print Friendly, PDF & Email