Energetikai tanúsítvány olcsón az ország bármely részén

Energetikai tanúsítvány olcsón az ország bármely részén

Energetikai tanúsítvány olcsón az ország bármely részén

Régebben az emberek kalákába járva építették fel a házaikat. Egyszer egyiknél, máskor a másiknál építkeztek, anélkül, hogy egy ebéden kívül, bármit is fizettek volna a segédkezőknek. Amennyiben valaki ma házépítésbe kezd, jól át kell gondolnia, hogy van-e kellő fedezete rá, mivel minden pénzbe kerül.

Az energetikai tanúsítvány olcsón megrendelhető, csak jól utána kell nézni, mert nem mindegy, hogy az ember hol állíttatja ki. Természetesen attól függően, hogy milyen típusú, méretű és hol helyezkedik el egy ház, változnak az árak is.

Így például amíg Budapesten egy lakás vagy egy családi ház számára az energetikai tanúsítvány olcsón, alig 11 és 17 ezer Forint között már megszerezhető, addig az ország más területein ennek az ára már 15 és 21 ezer Forint körül mozog. Sőt, e dokumentumok kiállításának díja, általában cégenként változik. Annak érdekében, hogy az építkezéssel járó horribilis kiadásokat valamicskével csökkentsük, alaposan nézzünk körül, hiszen lehet, hogy csak keveset spórolunk így meg, de sok kicsi sokra megy!

Print Friendly, PDF & Email