Az angol kezdőknek is laza és élvezhető

Angol kezdőknek

Valószínűleg emlékszik még, hogy milyen volt az iskolában egy-egy nyelvóra. Egyeseknek még a gyomra is összerándul, ha visszagondol arra, hogy a hibákra miként reagáltak a tanárok. Ha felnőttként szeretné újult erővel magába szívni a nyelvet, akkor az angol kezdőknek csoportban a helye!

A Be Happy angol nyelviskola egy újfajta szemszögből közelíti meg a nyelvtanítást és elsajátítást. Az unalmas, görcsös és stresszes órákat átlépve, már indulásból olyan légkört teremt, amiben kényelmesen érezheti magát a tanuló. Ezt tükrözik a tanárok, a tananyag, a szemléltetők és a felhasznált módszerek is.

Ahhoz, hogy a legtöbbet tudjon kihozni magából, még akkor is, ha még semmilyen fogalma nincs arról, hogy milyen az angol kiejtés, laza és elfogadó környezetre van szüksége. Akár az angol kezdőknek, akár a haladóknak csoportban van, az a fontos, hogy a célja alapján induljanak neki a tanulás és a felfedezés útjának, ami nem kell rögös legyen, hanem inkább izgalmas! Amiben az ember szívvel-lélekkel benne van, azt hamar megtanulja.

Print Friendly, PDF & Email