Álló ventilátor beállítható dőlésszöggel

Álló ventilátor

A nyári hőhullámok hatalmas megterhelést jelentenek a szervezetünknek, ezért fel kell készülnünk a védekezésre. Legyen otthon elegendő hideg ivóvíz, szellős ruha, illetve álló ventilátor! A bekapcsolását követően, sokkal elviselhetőbbé válik a meleg.

Mivel a dőlésszögét be tudjuk állítani, ezért közvetlenül ránk is jöhet a hűs szellő. A magassága szempontjából is lehetőségünk nyílik a változtatásra. A túlmelegedés elleni védelemnek hála, nem kell félnünk a balesetektől sem.

Az álló ventilátor csúszásmentes talppal rendelkezik, ami megakadályozza az esetleges felborulást. Háromféle sebességfokozat közül tudunk választani a gombok segítségével. A 40 centiméteres átmérővel rendelkező lapátokat rács védi a gyerekek elől. Az álló ventilátor külseje igazán formatervezett, tehát lényegében bárhol jól mutat.

Nagy légtömeg megmozgatására képes. A zajszintje egyáltalán nem magas, tehát akár aludni is lehet a működtetése közben. Az ára igazán kedvező, így most kifejezetten érdemes leadni a megrendelést a Szellőzőshop weboldalán.

Print Friendly, PDF & Email