A Méthode Traditionnelle szigorú rendszer

Méthode Traditionnelle

A borászat mellett, a pezsgőkészítés is különösen nagy gondosságot, szakértelmet igénylő iparágak számít. Csak olyanok vágjanak bele ebbe, akik tényleg elfogultak és elszántak a szakmát illetően. Csak úgy lehet minőségi termékeket előállítani. A francia Méthode Traditionnelle folyamatrendszer éppen ezen az elven nyugszik, mégpedig már több évszázada.

Érdekessége, hogy a mai napig szigorúan betartják és követik az abban leírtakat, mivel ez azóta is jól bevált gyártási eljárásnak minősül. A Méthode Traditionnelle champagne eljárás lényege, hogy a minőségi alapanyagot egyenesen a leendő palackba öntik és ott érlelik több héten keresztül. Mindez idő alatt nagyon szigorú lépések sorozata van érvényben, amelyeket kötelezően, a szakemberek felügyelete mellett tartanak be.

A Méthode Traditionnelle sikere éppen ennek az óriási szakértelemnek is köszönhető. Az évek alatt kiforrott gyártási technológia a fogyasztók érdekét képviseli. Az ő elégedettségük a rendszer hajtómotorja. A boltok polcain elérhető finom pezsgők minden palackja alapos és gondos gyártást, valamint szakértelmet jelent.

Print Friendly, PDF & Email