A gyerekülés beszerzését nem szabad elsietni

gyerekülés

Nívós gyerekülés

Vannak, akik babonából nem vesznek semmit a gyerkőcnek mielőtt megszületne, de azért valljuk be, néhány holmit csak érdemes beszerezni, hogy ne utolsó pillanatban kelljen futkorászni és például ne csak egyedül az apuka döntsön ezekről. Előzetes információgyűjtés nélkül, nagyon nehéz lehet egy személynek a gyerekülés kiválasztása is.

Hiszen óriási a kínálat és hirtelen azt sem tudja az ember, hogy mi alapján bökjön rá az egyikre vagy a másikra. Márpedig nagyon fontos, hogy a gyerekülés megvásárlása alapos megfontolás és számos szempont figyelembevételével történjen. Ez adott esetben a pici életét is megmentheti, de ha elsietik a választást, akkor végzetes lehet, akár egy kisebb koccanás is, mert az újszülöttek nagyon sérülékenyek.

Sőt, a gyerekek úgy általában nagyobb sérülést szenvedhetnek mint a felnőttek, ezért is van törvény a gyerekülés kötelező használatára vonatkozóan. Persze mindig a kornak, súlynak és magasságnak megfelelő változatot kell alkalmazni, de ezt csak úgy lehet megtalálni, ha tüzetesen átnézik a választékot.

Print Friendly, PDF & Email